Contact

O D Y V E T !

alleen geopend op afspraak of indien gereserveerd.

 

Feurthstraat 66

6114 CX SUSTEREN

Nederland

 

Tel: 06- 15117109

info@odyvet.nl

www.odyvet.nl

K.v.k. nummer 61985678

Btw nummer NL159084118B01


Algemene voorwaarden en privacy 

VOORWAARDEN

1)     U heeft zich aangemeld voor een persoonlijk interieuradvies door ODYVET! 

2)     De datum en tijd zijn afgesproken. U bent in het bezit het telefoonnummer dat terug te vinden is op de website van ODYVET!. U kunt zich maximaal 24 uur voor het afgesproken tijdstip kosteloos afmelden zowel telefonisch als per mail. Binnen 24 uur van het afgesproken tijdstip brengt ODYVET! 50% van de kosten voor een advies van 1.5 uur in rekening. 

3)     De kosten voor het advies bedragen € 150,- (exclusief 21% btw) voor 1.5 uur advies aan huis. Extra kosten die bovenop de advieskosten in rekening kunnen worden gebracht zijn: parkeerkosten ( indien van toepassing ), kilometervergoeding (€ 0,25 cent per kilometer), reisduurvergoeding ( binnen een straal van 30 minuten gratis, hierna wordt iedere extra minuut in verhouding tot het tarief van €150,-  (exclusief 21% btw) voor 1.5 uur in rekening gebracht) 

4)     Het betreft een mondeling advies zonder indelingsschets. Wel ontvangt de klant een kort verslag met tips die besproken zijn gedurende het advies. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. De tips kunnen zijn: praktische oplossingen, kleuradvies, meubeladvies en/of materiaalgebruik. Vanwege de gebruikelijke duur van het advies en afhankelijk van de hoeveelheid de vragen die u heeft, kan het door tijdgebrek mogelijk zijn dat de 1.5 uur worden overschreden. Als de tijd wordt overschreden dan zal in overleg met ODYVET! afgesproken worden of het advies tegen betaling wordt voortgezet of wordt beëindigd. Ieder extra kwartier/ half uur wordt naar rato boven op het basistarief van € 150,- (exclusief 21% btw) in rekening gebracht. 

5)     ODYVET! verzoekt u de vragen die u heeft met betrekking tot de ruimte(s) waarover u advies wenst, zoveel mogelijk van te voren te noteren zodat ODYVET! deze kan behandelen tijdens het advies. 

6)     ODYVET! is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook. De opdrachtgever blijft altijd zelf aansprakelijk voor keuze en toepassing van materialen en producten, die door ODYVET! tijdens het advies zijn geadviseerd. 

7)     De betaling dient contant of binnen 8 dagen middels het bankrekeningnummer van ODYVET! worden overgemaakt. Dit bankrekeningnummer vindt u terug op de factuur.

PRIVACY

8)     ODYVET! stelt de veiligheid en verantwoordelijkheid van jouw persoonsgegevens voorop en gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.

9)     ODYVET! bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens worden verzameld.

10)   ODYVET! deelt haar gegevens niet met derden.

11)   ODYVET! stelt gratis WIFI beschikbaar aan haar gasten/ klanten.  Dit verloopt via Tele2. Door gebruik te maken van het gratis WIFI netwerk ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Tele2 en de manier hoe zij jouw persoonsgegevens verwerken. Hiervoor kan ODYVET! niet verantwoordelijk worden gesteld.