Interieurstyling

                          

Interieurstyling staat vaak te boek als zijnde een luxe artikel. Ik wil laten zien dat dit ook anders kan!

Al jaren ben ik zeer gedreven in het stylen van ons eigen huis. Dit varieert van het opknappen van oude meubeltjes tot het volledig verbouwen van ons interieur. Vanuit deze ervaringen heb ik geleerd dat de (re) styling van een huis helemaal niet duur hoeft te zijn. Publicaties van ons eigen huis in 101 Woon ideeën ( Juli 2011), het Amerikaanse Anthology (zomer 2014), VT Wonen (December 2014 en extra editie September 2017) Ariadne At Home (September 2017) lijken mijn mening hierover te bevestigen. Op 10 Januari 2015 was ons huis te zien in het programma Eigen Huis En Tuin.

 U wilt graag zelf aan de slag en heeft hulp nodig bij het stylen van uw huis? Het is mogelijk om van ODYVET! interieuradvies aan huis te krijgen.

De truc is volgens mij om de juiste materialen te combineren in de juiste omgeving. Vaak zijn kleine kleurnuances of accessoires al genoeg om een ruimte anders in te richten. Mogelijk dat een re- organisatie van uw huidige meubilair ook al veel effect zal hebben. Deze laagdrempelige aanpassingen kunnen zorgen voor sfeer, spanning of juist rust in uw huis.

Ik bekijk de ruimte(s), bespreek uw wensen en geef ter plekke mondeling advies in haalbare en praktische oplossingen. Indien er kleuradvies gewenst wordt neem ik mijn kleurwaaier mee. Uiteraard worden de persoonlijke ideeën en gedachten van u als bewoner hierin meegenomen.

Het advies is hierna in eigen tempo zelf uit te voeren.

U ontvangt na afloop een klein verslag waar tips, toelichtingen, ideeën en mogelijke winkels staan vermeld waar de producten/ accessoires aangeschaft kunnen worden. Let wel, dit advies is zonder bouwtekening/ technische tekening.

 

Tarief: € 150,- voor 1,5 uur advies (exclusief btw) aan huis inclusief een klein maar praktisch toepasbaar verslag.  De reiskosten bedragen  € 0,25 per kilometer. 

 

De algemene voorwaarden kunt u lezen onder de rubriek Contact